DE OCHTENDPOEET
Heleen Wagemans   Liedjes van de Ochtendpoëet 

De Ochtendpoëet is de naam van het label waaronder ik mijn liedjes uitbreng. Ik zing mijn eigen liedjes (en die van anderen) heel graag maar het allerliefst schrijf ik ze voor andere zangers of zangeressen. 


Een lied(tekst) nodig? 

Wil je een Nederlandstalig liedje met een poëtische tekst die jou op het lijf is geschreven of heb je al een melodie maar zoek je nog een mooie songtekst? Neem contact met mij op over de mogelijkheden. 


Eerder uitgebracht 

  • De Pont over het IJ (2018) i.s.m. Arjan Kiel music in Aldtsjerk 
  • Noordzeekind (2019) 
  • Beannacht Ierland (2019) i.s.m. Til Zuidema in Akrum  
  • Naar Terschelling (2019) i.s.m. Taco Ruiten en de Feanwiven 
  • Peperdure Appartementjes (2020) i.s.m. Leon Smits 
  • Even bellen (2020) i.s.m. Leon Smits  
  • Tempo Doeloe, Mijn Indische moedertje, i.s.m. Velibor Weller, gezongen door Dona Pessy (teaser)  Te beluisteren: 

Interview in het radioprogramma Volgspot van NPO 5 
Teaser van Tempo Doeloe, "Mijn Indische Moedertje" 

(dit nummer en de videoclip worden begin 2022 uitgebracht) 
 

OCHTENDPOEET-liedjes op o.a. Spotify, Apple music en op Youtube